- Albus O1 - https://albus.ro -

Spumă de căpşuni

[vc_row content_placement=”top” css=”.vc_custom_1592390548936{margin-top: 50px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5598″ img_size=”391×489″ style=”vc_box_rounded”][/vc_column][vc_column width=”1/2″]

Spumă de căpșuni

[vc_separator color=”custom” align=”align_left” border_width=”2″ el_width=”20″ accent_color=”#f15623″][vc_empty_space height=”10px”]

Nimic nu se aseamănă cu gustul copilăriei. Căpșuni proaspete, stevia pentru a reduce aportul caloric și albuș pasteurizat în loc de frișcă sau smântână, răcită pentru un gust absolut răcoritor.

[vc_empty_space height=”10px”][vc_separator color=”custom” align=”align_left” border_width=”2″ el_width=”20″ accent_color=”#f15623″][vc_empty_space height=”10px”]

Servește: 2 persoane

Timp de pregătire: 30 de minute

Dificultate: nu prea complicat

[vc_empty_space height=”10px”][vc_separator color=”custom” align=”align_left” border_width=”2″ el_width=”20″ accent_color=”#f15623″][vc_empty_space height=”10px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″]
0

grame

Proteine

[/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″]
0

grame

Grăsimi

[/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″]
0

grame

Carbs

[/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″]
0

kcal

Calorii

[/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator color=”custom” align=”align_left” border_width=”2″ el_width=”20″ accent_color=”#f15623″][vc_empty_space height=”10px”][vc_raw_html]JTVCeWFzcl92aXNpdG9yX3ZvdGVzJTVE[/vc_raw_html][vc_empty_space height=”10px”]

Rețetă și poză de Tzuntzy Szabo [1]

[vc_empty_space height=”10px”][vc_raw_html]JTVCcHJpbnRfbGluayU1RA==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1592477153940{margin-top: 30px !important;}”][vc_column width=”1/4″]

Ingrediente

200 ml Albuș O1

150 g căpșuni

20 g stevia

[/vc_column][vc_column width=”3/4″]

Mod de preparare

  1. Prima dată batem albușurile spuma împreună cu puțină sare de Himalaya si 3 linguri de apă.
  2. Când am opținut o spumă, tare adăugăm stevia și o mai batem până ce devine o spumă lucioasă. La sfârșit adăugăm căpșunii făcuți piure și îi vom îngloba cu ajutorul unei spatule.
  3. Se pune la congelat pentru câteva ore sau se poate consuma ca atare.
[/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1592477242629{margin-top: 50px !important;}”][vc_column]

Descoperă produsele Albuş O1

[/vc_column][/vc_row]