
Spumă de căpșuni
Nimic nu se aseamănă cu gustul copilăriei. Căpșuni proaspete, stevia pentru a reduce aportul caloric și albuș pasteurizat în loc de frișcă sau smântână, răcită pentru un gust absolut răcoritor.
Servește: 2 persoane
Timp de pregătire: 30 de minute
Dificultate: nu prea complicat
0
grame
Proteine
0
grame
Grăsimi
0
grame
Carbs
0
kcal
Calorii
Rețetă și poză de Tzuntzy Szabo
Ingrediente
200 ml Albuș O1
150 g căpșuni
20 g stevia
Mod de preparare
- Prima dată batem albușurile spuma împreună cu puțină sare de Himalaya si 3 linguri de apă.
- Când am opținut o spumă, tare adăugăm stevia și o mai batem până ce devine o spumă lucioasă. La sfârșit adăugăm căpșunii făcuți piure și îi vom îngloba cu ajutorul unei spatule.
- Se pune la congelat pentru câteva ore sau se poate consuma ca atare.