Scroll to top
spumacapsuni

Spumă de căpșuni

Nimic nu se aseamănă cu gustul copilăriei. Căpșuni proaspete, stevia pentru a reduce aportul caloric și albuș pasteurizat în loc de frișcă sau smântână, răcită pentru un gust absolut răcoritor.

Servește: 2 persoane

Timp de pregătire: 30 de minute

Dificultate: nu prea complicat

0

grame

Proteine

0

grame

Grăsimi

0

grame

Carbs

0

kcal

Calorii

[Total: 0   Average: 0/5]

Rețetă și poză de Tzuntzy Szabo

Ingrediente

200 ml Albuș O1

150 g căpșuni

20 g stevia

Mod de preparare

  1. Prima dată batem albușurile spuma împreună cu puțină sare de Himalaya si 3 linguri de apă.
  2. Când am opținut o spumă, tare adăugăm stevia și o mai batem până ce devine o spumă lucioasă. La sfârșit adăugăm căpșunii făcuți piure și îi vom îngloba cu ajutorul unei spatule.
  3. Se pune la congelat pentru câteva ore sau se poate consuma ca atare.

Descoperă produsele Albuş O1