Nutriţie şi proteine
Alexandru Albulescu, dublu campion balcanic, şi de ce preferă Albuş O1
Urmărind evoluţia fitness-ului şi a alimentaţiei sportivilor de performanţă, nu doar în ţară, ci peste tot în lume, am început să caut un producător local de albuşuri pasteurizate. Aşa am descoperit Albuş O1 în anul 2014, perioadă în care în România încă nu era populară folosirea albuşului de ou pasteurizat ca sursă de nutriţie pentru alimentaţia de zi cu zi, ci mai degrabă era un produs comercializat în cofetării/patiserii. M-a atras faptul că este un produs cu multe proteine, fără aditivi sau conservanţi, produs la noi în ţară.
De atunci îl folosesc zilnic în alimentaţia mea deoarece este cea mai biodisponibila sursă de proteină, foarte uşor digerabilă şi bine tolerată de către majoritatea persoanelor, are un conţinut scăzut de grăsimi şi carbohidraţi, fiind de mare ajutor în dietele în care se urmăreşte reducerea procentului de grăsime corporală.

„Albușul de ou, ideal pentru creşterea masei musculare, este principala mea sursă de proteine”

omletă, în care adaug legume tocate (roşii, ceapă, ardei, ciuperci)
şi uneori suplimentez cu un ou întreg

shake sau îngehaţată, delicioase,
în care combin albuşurile cu
banane, căpşuni, zmeură etc.