- Albus O1 - https://albus.ro -

Oat pizza

[vc_row content_placement=”top” css=”.vc_custom_1592390548936{margin-top: 50px !important;}”][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”5607″ img_size=”391×489″ style=”vc_box_rounded”][/vc_column][vc_column width=”1/2″]

Oat pizza

[vc_separator color=”custom” align=”align_left” border_width=”2″ el_width=”20″ accent_color=”#f15623″][vc_empty_space height=”10px”]

Puţine lucruri sunt mai universale decât pizza, dar puţine cântăresc aşa de greu nutriţional. Vă propunem o variantă de pizza pe bază de fulgi de ovăz, pentru acele zile în care pofta devine de nerezistat.

[vc_empty_space height=”10px”][vc_separator color=”custom” align=”align_left” border_width=”2″ el_width=”20″ accent_color=”#f15623″][vc_empty_space height=”10px”]

Servește: 1 persoană

Timp de pregătire: 30 de minute

Dificultate: nu prea complicat

[vc_empty_space height=”10px”][vc_separator color=”custom” align=”align_left” border_width=”2″ el_width=”20″ accent_color=”#f15623″][vc_empty_space height=”10px”][vc_row_inner][vc_column_inner width=”1/4″]
0

grame

Proteine

[/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″]
0

grame

Grăsimi

[/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″]
0

grame

Carbs

[/vc_column_inner][vc_column_inner width=”1/4″]
0

kcal

Calorii

[/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_separator color=”custom” align=”align_left” border_width=”2″ el_width=”20″ accent_color=”#f15623″][vc_empty_space height=”10px”][vc_raw_html]JTVCeWFzcl92aXNpdG9yX3ZvdGVzJTVE[/vc_raw_html][vc_empty_space height=”10px”]

Rețetă și poză de Tzuntzy Szabo [1]

[vc_empty_space height=”10px”][vc_raw_html]JTVCcHJpbnRfbGluayU1RA==[/vc_raw_html][/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1592477153940{margin-top: 30px !important;}”][vc_column width=”1/4″]

Ingrediente

125ml Albuș O1

75g fulgi de ovaz

1 linguriță de ulei de cocos

30g prosciutto cotto

2 linguri bulion

¼ ceapă mărunțită

2-3 ciuperci mărunțite

5 măsline mărunțite

parmesan de caju

sare, oregano, cimbru, boia afumată

[/vc_column][vc_column width=”3/4″]

Mod de preparare

  1. Într-un bol vom amesteca următoarele: ovăzul, albușurile și puțină sare
  2. Compoziția obținută o turnăm într-o tigaie unsă cu puțin ulei de cocos
  3. Punem capacul și gătim puțin „aluatul” la foc moderat pentru a evita arderea acestuia
  4. Când vedem că aluatul a devenit mai dens, punem sosul de roșii pregătit în prealabil (sos de roșii, boia, piper, oregano, cimbru, ceapă – nu mai adaugam sare!)
  5. Punem și restul ingredientelor, iaurt ici colo, și mai lăsăm pe foc mic cu capac câteva minute
  6. Când vedem că e aproape gata, presărăm după preferință drojdie inactivă sau parmesan de caju
  7. Oprim focul și lăsăm pizza să stea 2 min. cu capac
[/vc_column][/vc_row][vc_row css=”.vc_custom_1592477242629{margin-top: 50px !important;}”][vc_column]

Descoperă produsele Albuş O1

[/vc_column][/vc_row]