Scroll to top
pizza

Oat pizza

Puţine lucruri sunt mai universale decât pizza, dar puţine cântăresc aşa de greu nutriţional. Vă propunem o variantă de pizza pe bază de fulgi de ovăz, pentru acele zile în care pofta devine de nerezistat.

Servește: 1 persoană

Timp de pregătire: 30 de minute

Dificultate: nu prea complicat

0

grame

Proteine

0

grame

Grăsimi

0

grame

Carbs

0

kcal

Calorii

[Total: 0   Average: 0/5]

Rețetă și poză de Tzuntzy Szabo

Ingrediente

125ml Albuș O1

75g fulgi de ovaz

1 linguriță de ulei de cocos

30g prosciutto cotto

2 linguri bulion

¼ ceapă mărunțită

2-3 ciuperci mărunțite

5 măsline mărunțite

parmesan de caju

sare, oregano, cimbru, boia afumată

Mod de preparare

  1. Într-un bol vom amesteca următoarele: ovăzul, albușurile și puțină sare
  2. Compoziția obținută o turnăm într-o tigaie unsă cu puțin ulei de cocos
  3. Punem capacul și gătim puțin „aluatul” la foc moderat pentru a evita arderea acestuia
  4. Când vedem că aluatul a devenit mai dens, punem sosul de roșii pregătit în prealabil (sos de roșii, boia, piper, oregano, cimbru, ceapă – nu mai adaugam sare!)
  5. Punem și restul ingredientelor, iaurt ici colo, și mai lăsăm pe foc mic cu capac câteva minute
  6. Când vedem că e aproape gata, presărăm după preferință drojdie inactivă sau parmesan de caju
  7. Oprim focul și lăsăm pizza să stea 2 min. cu capac

Descoperă produsele Albuş O1