Scroll to top
batonproteicgem

Batoane proteice cu ovăz

Un exces în porții mici, batoane gustoase cu conținut ridicat de proteine, îmbracate în ciocolată neagră și un miez cu gem de afine.

Servește: 5 persoane

Timp de pregătire: 45 de minute

Dificultate: nu prea complicat

0

grame

Proteine

0

grame

Grăsimi

0

grame

Carbs

0

kcal

Calorii

[Total: 0   Average: 0/5]

Rețetă și poză de Tzuntzy Szabo

Ingrediente

100ml albus pasteurizat

150g fulgi de ovāz

150g ciocolată 80% cacao

250g pudră proteică

1 lingură sirop de agave

3 linguri pireu de măr cu mango

gem de afine fără zahăr adăugat

Mod de preparare

  1. Se amestecă ovăzul împreună cu 50 g de ciocolată topită, pudră proteică, pireul de măr cu mango și siropul de agave
  2. Din compoziția obținută se formează batonașe
  3. Se face în mijlocul fiecărui baton o adâncitură unde va fi umplută cu gem
  4. Batonașele obținute se vor pune la congelator pentru cca. 15 min până se întăresc
  5. Când s-au întărit, le vom glazura cu ciocolată

Descoperă produsele Albuş O1