
Batoane proteice cu ovăz
Un exces în porții mici, batoane gustoase cu conținut ridicat de proteine, îmbracate în ciocolată neagră și un miez cu gem de afine.
Servește: 5 persoane
Timp de pregătire: 45 de minute
Dificultate: nu prea complicat
0
grame
Proteine
0
grame
Grăsimi
0
grame
Carbs
0
kcal
Calorii
Rețetă și poză de Tzuntzy Szabo
Ingrediente
100ml albus pasteurizat
150g fulgi de ovāz
150g ciocolată 80% cacao
250g pudră proteică
1 lingură sirop de agave
3 linguri pireu de măr cu mango
gem de afine fără zahăr adăugat
Mod de preparare
- Se amestecă ovăzul împreună cu 50 g de ciocolată topită, pudră proteică, pireul de măr cu mango și siropul de agave
- Din compoziția obținută se formează batonașe
- Se face în mijlocul fiecărui baton o adâncitură unde va fi umplută cu gem
- Batonașele obținute se vor pune la congelator pentru cca. 15 min până se întăresc
- Când s-au întărit, le vom glazura cu ciocolată