Scroll to top

Albuș de ou
pasteurizat

Cea mai pură
formă de proteină

Albuşurile de ou conţin numeroase vitamine şi minerale, iar proteina din albuş are 100% biodisponibilitate, adică niciun gram de aminoacizi nu este risipit.

De zece ani producem albuş pasteurizat, din ouă de la propria noastră fermă. Controlăm tot procesul, pentru a livra un produs sigur, de înaltă calitate, fără aditivi sau conservanţi, care acoperă necesarul zilnic pentru creşterea masei musculare şi este parte esenţială dintr-o alimentaţie sănătoasă. În plus, sunt produse fara gluten şi produse fara lactoza. Citiţi mai departe pentru a afla despre beneficii și valori nutriţionale.

/ /

Pentru un sportiv de performanță, o alimentație sănătoasă reprezintă unul dintre cei mai importanți factori în obținerea rezultatelor dorite.
Albușul de ou, ideal pentru creşterea masei musculare, este principala mea sursă de proteină. Atât în pregătirea competițională, cât și în afara ei. Soluția Albuș O1 este practică și eficientă, ușor de integrat în orice regim alimentar.

Le folosesc zilnic încă din 2014 și le recomand cu încredere tuturor.

Alexandru Albulescu / Campion Balcanic Games Classic Bodybuilding, Personal Trainer / 38 de ani

Cu toții știm că cea mai importantă masă a zilei este micul dejun. Deseori ne văităm însă că nu avem timp să preparăm ceva rapid, parte dintre-o alimentație sănătoasă.
Folosind Albuș O1 îmi iau o grijă de pe cap, fiindcă știu că ajunge să-l torn în tigaie și mi-am făcut repede o gustare bogată în proteine, lucru extrem de important în pregătirea mea competițională - şi nu doar pentru masa musculara. Albușul pasteurizat favorizează procesul de mineralizare al oaselor și recuperarea, fiind ușor de asimilat pentru organism.

Mă ajută să fiu mereu în cea mai bună formă

Adina Ivașcu / Personal trainer, Body fitness athlete / 38 de ani

Folosesc Albuș O1 zilnic, deoarece are valori nutriţionale ideale pentru dietele low carb și low calories pe care le țin. Fiind bogat în proteine, pot să-mi măresc aportul proteic fără adaos de grăsimi sau carbohidrați, deci fără calorii nedorite. Atunci când vine vorba de asimilare și de complexitate, proteina din albuş este cea mai bună proteină de origine animală.
Pentru mine contează că economisesc foarte mult timp la prepararea meselor și că am siguranța unui produs de calitate, diferit suplimentelor alimentare sau de praful de albuş.

În plus, se păstrează foarte ușor în frigider.

Mădălina Bujor / Personal trainer, Bikini fitness athlete / 22 de ani

Siguranța
performanței maxime

Albusul de ou contine aproximativ 11% proteine, fără a conține însă grăsimi sau colesterol. Graţie aportului ridicat de proteine şi redus de calorii, albuşul poate fi fundamentul pentru o alimentaţie sănătoasă. Chiar dacă gălbenușul conține acizi grasi și, implicit, majoritatea vitaminelor din ou, în albuș de ouă se regăsesc vitamine şi minerale importante, precum vitamina B2, vitamina B3, magneziu și seleniu.

Acestea acoperă necesarul zilnic pentru multe nevoi nutriţionale, alături de proteine: fie că sunt parte integrantă în dietele sportivilor de performanţă, a pasionaţilor de fitness atenți la masa musculara, parte dintr-un regim alimentar specific sau doar o completare la omleta clasică. Proteinele din albuș de ouă pot susține creșterea masei musculare după efort până la 4-5 ore, mai mult decât prafurile proteice. Dincolo de toate, Albuş O1 vă oferă premisele unei alimentaţii sănătoase, echilibrate - şi sigure. Siguranţa este garanţia pasteurizării, un proces simplu, dar delicat. Acesta presupune spargerea şi separarea ouălor, încălzirea produsului la 60 de grade timp de 90 de secunde, răcirea rapidă şi ambalarea.

Albuş O1 este produs într-un sistem de calitate integrat, certificat ISO 9001, 14001, 18001 şi 22000.

Ambalaj albus pasteurizat